Szükséges-e regisztráció?

Nem. Oldalunkon nincs szükség regisztrációra. Az eladás, vétel vagy csere is ingyenes a bringapro.hu rendszerén. Az ingyenes hirdetés feladásakor fontos, hogy létező e-mail címet adj meg. A megadott e-mail-re érkezik az általunk kiküldött törlési kód, amivel később is egyszerűen törölhető a hirdetés.

Hogyan adhatok el?

Az Új hirdetés feladása menüpont segítségével töltsd ki minél részletesebben az űrlapot és a Feladás (zöld) gomb megnyomásával a hirdetés azonnal megjelenik a oldalunkon.

Jutalék

A csere-bere, vétel és eladás az oldalon teljesen ingyenes.

Ki felelős az eladott termékért, az adás-vétel vagy a csere korrekt lebonyolításáért?

A bringapro.hu lehetővé teszi az internetes adás-vételt, csereberét a lehetséges vevők és eladók, illetve cserélő és bérlő felek "egymásra találásának", ugyanakkor a cseréket és bérléseket követően az eladott, elcserélt termékek eredetiségéért és az adás-vétel, továbbá a cserélés lebonyolításáért nem felel.
A felelősség elsősorban az eladót vagy bérbe adót terheli, és másodsorban a vevőt, vagy bérbe vevőt akinek felelőssége, hogy a vásárlás előtt a lehetőségeinek megfelelően alaposan tájékozódjon a termékről és meggyőződjön arról, hogy minden szempontból megfelelő neki. Csere esetén a csere korrekt lebonyolításáért mindkét cserélő felet terheli a felelősség.

Milyen cikkeket tilos árulni és cserélni a bringapro.hu weblapon?

A következő dolgokat tilos árulni, vagy cserélni a bringapro.hu oldalain:
-alkohol
-hitelkártya
-gyógyszer
-kábítószer
-engedélyköteles lőfegyver
-tűzveszélyes anyag
-robbanószer, pirotechnikai eszköz
-emberi szerv
-üdülési utalvány
-emailcím, közösségépítő oldal meghívói
-lopott áru
-pornográf anyag
-hamisított márkás ruha, óra, stb.

Valamint bármely olyan, gyűlöletkeltésre vagy mások érzelmeinek megzavarására alkalmas tárgy amelyet a bringapro.hu saját döntése szerint annak tekint.


Kategóriák
Copyright © 2015 - 2020. Bringapro.hu